La un pas de dezastru!

Vineri, 04 Iunie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

La un pas de dezastru | imaginea 1 Miercuri, 2 iunie a.c., în jurul orei 12.20, o persoană din localitatea Nanov, după ce a schimbat butelia la aparatul de gătit, a verificat etanșeitatea garniturilor cu…flacără!

Deoarece butelia nu era montată corespunzător, prezentând scăpări de gaze, acestea s-au aprins imediat. Proprietara, speriată, în loc să pună peste aceasta un prosop umed, după care să închidă rapid robinetul, a ieșit din bucătărie, lăsând în apropierea incendiului mai multe materiale textile.

Alertați de eveniment pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria s-au deplasat imediat la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Echipajele au reușit să stingă incendiul în limitele găsite, la nivelul bucătăriei, de unde au fost evacuate și două butelii pline cu gaz. Focul a distrus aparatul de gătit, o hotă, o fereastră din termopan și mai multe materiale textile, pagubele fiind estimate la suma de 4000 de lei. Valoarea bunurilor salvate, reprezentând restul casei de locuit, a fost apreciată la suma de 40.000 de lei.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.