Noapte albă pentru pompierii timişeni - incendiu puternic la o hală

Luni, 07 Iunie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis, Foto Lau

Noapte alba pentru pompierii timiseni   incendiu puternic la o hala | imaginea 1 Un incendiu puternic a mistuit în noaptea de duminică spre luni, 7 iunie a.c., aproximativ 10.000 mp dintr-o hală a unui operator economic, producător de combine frigorifice, din Timișoara.

60 de pompieri cu 21 de autospeciale de stingere, 2 autoscări de lucru la înălțime, 2 camioane cu 2 motopompe, un echipaj SMURD și un echipaj CBRN au intervenit aproximativ 10 ore pentru stingerea incendiului.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, ISU Timiș a suplimentat echipajele operative cu pompierii aflati în turele libere din cadrul celor două detașamente de pompieri din Timișoara. De asemenea, a fost activată Grupa Operativă care a coordonat echipajele din teren.

Pentru limitarea pericolului la locul intervenției, pompierii au scos în afara zonei afectate rezervoare cu substanțe periculoase. Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma incendiului.

Având în vedere suprafața afectată de incendiu și pericolele existente, în sprijinul pompierilor militari timișeni au fost dislocate două autospeciale de stingere din cadrul ISU Arad, două autospeciale din cadrul ISU Caraș Severin, o autospecială din cadrul ISU Hunedoara și o autospecială din cadrul ISU Alba.

De asemenea, pompierii voluntari din cadrul SVSU Șag, SVSU Parța și SVSU Recaș au intervenit alături de pompierii militari cu 3 autospeciale de stingere. Reprezentanţii ISU Timiş doresc să le mulțumească colegilor din cele 4 județe care le-au venit în sprijin și pompierilor voluntari care le-au fost alături în această misiune dificilă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.