O butelie montată necorespunzător a provocat un incendiu la o gospodărie

Joi, 10 Iunie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

O butelie montata necorespunzator a provocat un incendiu la o gospodarie | imaginea 1 O butelie montată necorespunzător la un aparat de gătit a provocat un incendiu la o gospodărie din comuna Vârteșcoiu, marţi, 8 iunie a.c. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 14:45. Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

Pentru gestionarea eficientă situației de urgență, au acționat în cooperare și pompierii voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Odobești, care au intervenit cu o autospecială de stingere, și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vârteșcoiu.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o bucătărie de vară și la acoperișul locuinței.

Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, fără a fi înregistrate victime sau persoane rănite. Totodată, datorită intervenției prompte au fost salvate bunurile aflate în locuință. În urma evenimentului, a ars anexa în care funcționa bucătăria de vară, în suprafață de 30 mp și circa 70 mp din acoperișul locuinței.

O butelie montata necorespunzator a provocat un incendiu la o gospodarie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.