Patru familli au rămas izolate în urma ruperii unui podeț peste pârâu

Joi, 24 Iunie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Patru familli au ramas izolate in urma ruperii unui podet peste parau | imaginea 1 Sâmbătă, 19 iunie a.c., în localitatea Negulești din comuna Piatra Șoimului, 4 familii (7 persoane, dintre care o persoană de 80 de ani și un bebeluș) au rămas izolate în urma ruperii unui podeț din lemn, peste pârâul Iapa. Persoanele izolate nu au solicitat asistență medicală.

ISU Neamţ s-a deplasat la fața locului cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială complexă pentru intervenție și un autoturism de serviciu. La locul evenimentului se aflau și voluntari din cadrul SVSU Piatra Șoimului.

Pompierii, cu ajutorul autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime, au trecut pe malul drept al pârâului Iapa și au dus pâine și lapte praf. Toate persoanele izolate au refuzat evacuarea din gospodării. Misiunea a avut un grad ridicat de risc, deoarece deplasarea peste pârâu s-a făcut pe sub o linie electrică de medie tensiune. Toate persoanele izolate sunt în siguranță.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.