Pisica are 9 vieți, dar ajutorul pompierilor arădeni a făcut diferența

Joi, 10 Iunie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pisica are 9 vieti  dar ajutorul pompierilor aradeni a facut diferenta | imaginea 1 Pisica are 9 vieți, dar ajutorul salvatorilor Detașamentului Arad a făcut diferența. Pentru că fiecare viață contează!

Incidentul s-a întâmplat în localitatea Zădăreni, marţi, 8 iunie a.c., în jurul orei 15.00. Pisica a căzut într-un tub de aproximativ 10 m adâncime și 15 cm diametru. După mai multe încercări nereușite de a o salva, familia și pompierii voluntari din Zădăreni au apelat serviciul 112.

Un echipaj format din 3 subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Arad s-a deplasat la fața locului şi, după aproximativ 30 de minute, cu ajutorul cordițelor de salvare și a unui laț improvizat au reușit salvarea pisicii. Bucuria copiilor a fost pentru salvatori cea mai mare recunoștință!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.