Pui de bufniță căzut din cuib, repus la locul lui de pompierii timişeni

Joi, 10 Iunie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Pui de bufnita cazut din cuib  repus la locul lui de pompierii timiseni | imaginea 1 „Adevărata valoare umană constă în valoarea pe care o acordăm unei vieți.” În zecile de intervenții la care participă zilnic, pompierii timişeni au învățat că nimic nu valorează mai mult decât o viață salvată.

Un pui de bufniță a căzut din cuib, marţi, 8 iunie a.c. Dar, spre norocul lui, a fost observat de un om cu suflet mare care a anunțat Garda de Mediu din Timiș, care, la rândul lor, au solicitat sprijinul pompierilor militari pentru a pune puiul înapoi în cuib.

După ce a fost evaluat de un medic veterinar, puiul de bufniță a fost returnat în cuibul său, iar acum se află în siguranță. Așa cum au mai spus-o de multe ori, pentru salvatorii timişeni, fiecare viață contează!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.