Puțin noroc și instinct de salvator - Respect, Plutonier adjutant Popescu Marian!

Joi, 24 Iunie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Putin noroc si instinct de salvator   Respect  Plutonier adjutant Popescu Marian | imaginea 1 Duminică, 20 iunie a.c., în jurul prânzului, trei echipaje de pompieri, alături de polițiști, jandarmi, SVSU Bogați și alți voluntari, au pornit în căutarea unui copil de 6 ani, care s-a pierdut prin pădure în timp ce căuta ciuperci. Printre voluntari a fost și un vecin al băiatului, pompier în cadrul Secției de Pompieri Costești, care de îndată ce a aflat a și pornit spre pădure cu tractorul său.

Dl. Plutonier adjutant Popescu Marian a ajuns repede în pădure și a început căutarea în apropiere de zona unde copilul s-a pierdut, știind că este posibil ca băiatul să nu fi ajuns prea departe și că acesta s-ar întoarce în locul unde a fost cu mama lui ultima dată.

Pe jos, în apropiere de un drum forestier, Marian îl striga pe băiat alături de tatăl său, iar la un moment dat a venit și un răspuns, era băiatul. Este greu de închipuit fericirea pe care a avut-o Marian și tatăl copilului când l-au găsit teafăr.

Pompierul argeşean a declarat că și el este tată și, deoarece băiatul îi este cunoscut, sentimentul de bucurie a fost de neînchipuit. Băiatul a fost monitorizat ulterior de către paramedicii SMURD și nu a fost nevoie să fie transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.