Respect, Plutonier adjutant Bucur Mihail-Octavian!

Vineri, 18 Iunie 2021Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Respect  Plutonier adjutant Bucur Mihail Octavian | imaginea 1 “Dimineață, mergeam spre serviciu gândindu-mă la ce am de predat pompierilor care sunt la cursul de prim ajutor calificat.

La un moment dat, am văzut în fața mea un accident. Am oprit imediat şi am văzut două mașini lovite. Ambii şoferi aveau nevoie de ajutor. Una dintre maşini era răsturnată pe plafon, erau scurgeri de combustibil şi uleiuri. Șoferița era prinsă în centură, confuză, așa că am ales să intervin şi să o extrag de urgență.

Am reușit să o duc într-o zonă de siguranță, am făcut rapid o evaluare și am văzut că avea multiple contuzii, dar niciuna care să ii pună viața în pericol imediat. Apoi i-am explicat unei doamne care s-a oferit să ajute ce are de făcut şi am alergat la celălalt șofer care era confuz, dar conștient.

Avea multiple plăgi de la geamurile sparte. L-am pansat cu ce aveam în mașina mea, l-am adus lângă cealaltă victimă să ii pot supraveghea pe amândoi până au sosit echipajele de prim ajutor să ii preia”, este povestea salvatorului.

Plutonier adjutant Bucur Mihail-Octavian, încadrat la ISU Constanța din 2006 şi din 2012 instructor la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistenţă Medicală de Urgență, care, în dimineața zilei de miercuri, 9 iunie a.c., a intervenit din timpul liber la un accident rutier.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.