Respect, Plutonier major Țurlea Anghel!

Luni, 14 Iunie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Respect  Plutonier major Turlea Anghel | imaginea 1 “Nu sunt persoane surprinse în incendiu”. De acest lucru s-a asigurat pompierul de la Detașamentul Vitan, Plutonier major Țurlea Anghel care, aflat în timpul liber, a observat că iese fum dens pe geamul unui apartament situat la etajul 8 al unui bloc. Plin de curaj și empatie, nu a stat pe gânduri și a acționat.

Aflând că este posibil să existe persoane surprinse, a pătruns în apartament. Cu greu, forțându-și limitele la maxim și rănit ușor de plasticul topit din cauza căldurii prea mari degajate de incendiu, a intrat în camera cuprinsă de flăcări.

Din fericire, nu se afla nimeni în apartamentul incendiat. La sosirea echipajelor de intervenție, Anghel a făcut ce știe cel mai bine: a întins furtunurile și, alături de colegi, a ajutat la stingerea incendiului. Acesta este portretul pompierului, al salvatorului, al omului altruist și săritor, gata oricând să își riște viața pentru a o salva pe a semenilor săi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.