Un bărbat a fost prins sub un copac care s-a prăbuşit

Miercuri, 30 Iunie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Un barbat a fost prins sub un copac care s a prabusit | imaginea 1 Miercuri dimineaţa, 23 iunie a.c., echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) a fost solicitat în sprijinul unui echipaj al ambulanţei, la un caz medical grav în pădurea din apropierea localităţii Cehu Silvaniei.

O persoană a fost implicată într-un accident forestier, în care a fost prinsă sub un copac care s-a prăbuşit. Echipajele medicale (ale ambulanței și TIM), ajunse rapid la locul solicitării, au găsit victima (un bărbat de circa 54 de ani), care suferise un politraumatism, în stop cardio-respirator.

Au fost întreprinse manevrele de resuscitare, în sprijin fiind solicitat și elicopterul SMURD de la Mureş care s-a deplasat imediat la fața locului. Deşi resuscitarea dificilă, realizată pe o platformă, a durat aproximativ o oră şi echipajele medicale au făcut tot posibilul (inclusiv drenaj toracic) să salveze pacientul, acesta nu a raspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

Un barbat a fost prins sub un copac care s a prabusit | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.