Un tractor s-a răsturnat pe un teren - două persoane au fost rănite

Luni, 07 Iunie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Un tractor s a rasturnat pe un teren   doua persoane au fost ranite | imaginea 1 Vineri dimineaţa, 4 iunie a.c., pompierii Punctului de lucru Sărmășag au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier în care a fost implicat un tractor răsturnat pe un teren din localitatea Derșida.

În urma incidentului două persoane au fost rănite, iar în sprijin a fost solicitat și echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM). Victimele au fost asistate medical la fața locului după care au fost transportate la UPU SMURD Zalău.

În jurul prânzului, și pompierii jibouani au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier petrecut între localitățile Popeni și Cuceu. În urma incidentului în care au fost implicate două autoturisme, dintre care unul răsturnat, au rezultat trei persoane care au fost evaluate medical care nu au necesitat transport la spital. Pompierii au deconectat bateriile și au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu.

Un tractor s a rasturnat pe un teren   doua persoane au fost ranite | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.