1.500 de baloți de furaje și două hale au ars într-un incendiu devastator

Luni, 26 Iulie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

1 500 de baloti de furaje si doua hale au ars intr un incendiu devastator | imaginea 1 Aproximativ 1.500 de baloți de furaje și două hale în care aceștia erau depozitaţi au ars, joi după-amiază, 22 iulie a.c., la ieșire din localitatea Bâcu, spre Săbăreni. Cel mai probabil furajele s-au aprins din cauza fumatului în locuri nepermise.

Cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ISU București-Ilfov au acționat pentru localizarea și stingerea acestui incendiu, astfel încât pagubele să fie cât mai mici.

Proprietarii au pus la dispoziție un utilaj cu ajutorul căruia au fost scoase furajele din interiorul halelor, astfel încât să se poată interveni mai ușor. Au fost salvate un depozit plin cu cereale, o hală folosită pentru antrenamentul cailor, aproximativ patru tone de sulfat de amoniu și utilaje agricole.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.