A intervenit la un incendiu violent - Respect, Locotenent-colonel Berevoescu Alin!

Luni, 26 Iulie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

A intervenit la un incendiu violent   Respect  Locotenent colonel Berevoescu Alin | imaginea 1 Mai puțin contează riscurile la care te expui, atunci când misiunea ta este să salvezi vieți! Un incendiu violent, urmat de o explozie, a avut loc, joi, 22 iulie a.c., într-o locuință din localitatea Broșteni din Costești.

În prima fază a incendiului, doi participanți la trafic au observat fumul care venea din zona locuinței și au oprit, constatând că fumul venea de la bucătăria casei. Cei doi bărbați au anunțat incendiul și au încercat cu ce aveau la dispoziție să limiteze propagarea flăcărilor la întreaga locuință.

Unul dintre bărbați era prim adjunctul inspectorului-șef, Locotenent-colonel Berevoescu Alin, care a observat dezvoltarea violentă a incendiului, din cauza scurgerilor masive de gaz de la o butelie și a luat rapid decizia de a evacua persoanele din acea curte, iar la puțin timp butelia a explodat.

Pompierii au localizat incendiul, iar flăcările și explozia au afectat doar bucătăria și aproximativ 40 mp din acoperișul casei. Acolo locuiește o femeie care, din fericire, nu a fost rănită în acest eveniment neplăcut.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.