Au salvat viaţa unui bărbat căzut pe trotuar

Miercuri, 07 Iulie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Au salvat viata unui barbat cazut pe trotuar | imaginea 1 Vineri, 2 iulie a.c., în jurul orei 09.30, un apel pe numărul 112 anunța că o persoană este căzută pe trotuar, nu departe de sediul Detaşamentului 1 de Pompieri Braşov. Imediat, un echipaj SMURD tip B s-a deplasat catre adresa specificată de către apelant.

Ajunşi la fata locului foarte repede, paramedicii SMURD au constatat că bărbatul nu prezintă semne vitale și imediat au început aplicarea manevrelor de resuscitare. Totodată, a fost direcţionat la acest caz şi un echipaj SMURD tip C. După aproximativ 20 de minute de masaj cardiac, inima bărbatului a început să bată.

Încă o viață salvată…iar satisfacţia celor care au intervenit și au salvat bărbatul în vărstă de 72 de ani nu se poate descrie în cuvinte. În fiecare zi, pompierii depun eforturi considerabile, luptă până la epuizare și speră până în ultimul moment că viața celor aflaţi în situații critice poate fi salvată.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.