Copil salvat de la înec dintr-o fostă balastieră

Duminică, 04 Iulie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Copil salvat de la inec dintr o fosta balastiera | imaginea 1 Duminică, 27 iunie a.c., pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru căutarea unei persoane dispărute, posibil înecată într-o captare de apă a unei foste balastiere din localitatea Săvinești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni, cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru scafandri cu o barcă și o ambulanță SMURD TIM.

Pompierii au scos din apă un băiat de 13 ani. Acesta a fost preluat de membrii echipajului SMURD TIM, care au început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare.

Copilul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat la UPU Piatra Neamţ. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a transporta victima la un spital din județul Iași.

Copil salvat de la inec dintr o fosta balastiera | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.