Două accidente tragice au scos în evidență spiritul civic a trei pompieri olteni

Marți, 13 Iulie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Doua accidente tragice au scos in evidenta spiritul civic a trei pompieri olteni | imaginea 1 Două accidente tragice, produse pe 11 și 12 iunie a.c., în comuna Brâncoveni și pe DN 54 A, au scos din nou în evidență spiritul civic și implicarea a trei pompieri olteni, chiar dacă aceștia se aflau în afara programului.

La accidentul produs pe DN 54 A, la ieșirea din Corabia, primii care au ajuns la locul evenimentului au fost Plutonier adjutant-șef NICA Lucian Catinel și Plutonier adjutant-șef ANDREI Stelian Corin. Cei doi colegi ieșiseră din tură și se deplasau spre localitățile de domiciliu. Aceștia au acționat așa cum o fac de fiecare dată, rapid și profesionist, până la sosirea echipajelor de la Garda Vișina.

Plutonier major TATOMIR Eugen, pompier în cadrul Gărzii Osica de Sus, a sprijinit echipele de intervenție pentru timpul misiunii din comuna Brâncoveni, sat Ociogi. Cei trei colegi au primit joi, 8 iulie a.c., diplome de merit din partea comenzii ISU Olt.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.