Eforturi susţinute pentru salvarea unui cal căzut într-un puț betonat

Miercuri, 07 Iulie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Eforturi sustinute pentru salvarea unui cal cazut intr un put betonat | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu, împreună cu voluntari aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Movilița, au intervenit miercuri seară, 30 iunie a.c., pentru salvarea unui cal căzut într-un puț betonat, adânc de circa 5 m.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 21:20. Spre locul indicat s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj cu o autospecială de intervenție.

Misiunea a fost una destul de dificilă, din cauza gurii de evacuare ce avea o deschidere de 50 cm x 50 cm. Cu toate acestea, pompierii, cu ajutorul accesoriilor din dotare, au reușit să salveze animalul, după aproximativ 2 ore de eforturi susținute.

În contextul creat, pompierii recomandă cetățenilor, pentru evitarea unor evenimente care pun în pericol viața necuvântătoarelor, supravegherea permanentă și adăpostirea în locuri amenajate corespunzător a animalelor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.