Forţe suplimentare pentru căutarea unui tânăr posibil înecat într-o balastieră

Marți, 13 Iulie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Forte suplimentare pentru cautarea unui tanar posibil inecat intr o balastiera | imaginea 1 Sâmbătă, 10 iulie a.c., în jurul orei 19:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane, posibil decedate, în balastieră la Apa.

Băiatul, în vârstă de 22 de ani, din Seini, se afla cu hidrobicicleta, când a căzut în apă sub privirile prietenilor, care au încercat să îl salveze, dar fără rezultat.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică, și o ambulanță SMURD, cu echipaj de prim ajutor. Mai mult de 2 ore, pompierii militari au căutat trupul băiatului.

În sprijin, au fost solicitați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj 4 scafandri militari care, în dimineața următoare, au suplimentat forțele pentru căutarea băiatului.

Forte suplimentare pentru cautarea unui tanar posibil inecat intr o balastiera | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.