Împreună au salvat viaţa unui căţel

Vineri, 23 Iulie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Impreuna au salvat viata unui catel | imaginea 1 Un cetățean cu suflet bun a salvat, marţi, 20 iulie a.c., o viață! S-a întâmplat în cartierul Turcești din municipiul Pitești, unde un cetățean a auzit venind dinspre un lac zgomotul produs de un cățeluș, care ar avea nevoie de ajutor. A verificat puțin zona și a solicitat sprijinul pompierilor piteșteni prin intermediul numărului unic de urgență 112.

În scurt timp, un echipaj cu barca de salvare și cetățeanul au pornit în căutarea bietului animăluț, care se mișca speriat prin vegetația înaltă de pe lac. Până la urmă a fost văzut de către pompierii cu barca și l-au îndrumat pe bărbat spre cățeluș.

După ce au adus cățelul la mal, bărbatul a dorit să rămână la el și să-l îngrijească. Pompierii au fost impresionaţi de sprijinul pe care l-a acordat bărbatul și de faptul că a dorit să păstreze cățelușul. Pentru această lecție de bunătate, îi mulțumesc și îi doresc să se bucure de zile frumoase alături de noul prieten al familiei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.