Incendiu la autoturismele dintr-un parc de dezmembrări auto din Mediaș

Luni, 26 Iulie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Incendiu la autoturismele dintr un parc de dezmembrari auto din Medias | imaginea 1 Vineri după-amiază, 23 iulie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului Mediaș au fost solicitați să intervină de urgență în municipiul Mediaș, str. Gării, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe autoturisme aflate în parcarea unui operator economic cu domeniul de activitate dezmembrări auto.

S-a intervenit prompt cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD. La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la patru autoturisme situate una lângă alta. Intervenția rapidă a salvatorilor a condus la localizarea și lichidarea incendiului, fără ca acesta să cuprindă toate autoturismele aflate în imediata apropiere.

Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de scânteile rezultate din utilizarea dispozitivelor electrice de tăiere/dezmembrare (flex).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.