Intervenţii la incendii şi accidente rutiere

Vineri, 23 Iulie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Interventii la incendii si accidente rutiere | imaginea 1 Luni după-masă, 19 iulie a.c., pompierii șimleuani au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperișul anexei unei gospodării din localitatea Uileacu Limleului. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta atât la acoperișul anexei, cât și în interior, existând pericolul de propagare și la casa de locuit.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Au ars anexa în proporție de 70% și o parte din bunurile depozitate în imobil. Un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane (de sex feminin) care a suferit un atac de panică.

Punctul de lucru Sânmihaiu Almașului a fost solicitat să intervină luni după-masă la un eveniment rutier petrecut în localitatea Poarta Sălajului.

În eveniment au fost implicate două autoturisme și o autocisternă goală. Trei persoane au fost asistate de către echipajele medicale și au fost transportate la UPU SMURD Zalău, iar pompierii au asigurat măsurile PSI în zona producerii accidentului, pentru evitarea producerii unor incendii.

Marţi dimineață, 20 iulie a.c., pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier petrecut între localitățile Hereclean și Vârsolț. În eveniment a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat, o persoană rănită fost asistata și transportată de către echipajul de terapie intensiva mobilă (TIM) la UPU SMURD Zalău.

Interventii la incendii si accidente rutiere | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.