O autoutilitară a ars în întregime pe A1 București-Pitești

Sâmbătă, 31 Iulie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

O autoutilitara a ars in intregime pe A1 Bucuresti Pitesti | imaginea 1 O autoutilitară a ars în întregime pe A1 București-Pitești, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 iulie a.c. Incendiul s-a produs la km 46, în zona localității Vânătorii Mici. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Conducătorul auto și pasagerul care îl însoțea au reușit să iasă la timp din autovehicul și să evacueze bunurile din interior, respectiv echipament și instrumente muzicale. În scurt timp, autoutilitara a fost cuprinsă de flăcări, incendiul fiind stins în limitele găsite. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii vă recomandă respectarea următoarelor măsuri:

  • verificaţi instalaţia electrică;
  • nu faceți improvizații la instalația electrică;
  • asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;
  • verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;
  • verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autoturism.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.