Rănit la un picior, un pui de barză a fost salvat de pompierii din Dorohoi

Sâmbătă, 31 Iulie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Ranit la un picior  un pui de barza a fost salvat de pompierii din Dorohoi | imaginea 1 Rănit la un picior, un pui de barză a fost salvat de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Dacă ar fi putut vorbi, le-ar fi povestit că și-a prins piciorul într-o plasă de pescuit și a rămas blocat până când cineva l-a zărit și a vrut să îl ajute.

Ajunși în cel mai scurt timp în localitatea Cobâla, comuna Șendriceni, pompierii dorohoieni au reușit să îl elibereze din captivitate, folosind autospeciala de intervenție și salvare de la înălțime.

În brațele pompierilor, puiul de barză s-a simțit în siguranță, așteptând, cuminte, un medic veterinar care să îi acorde îngrijirile de care avea nevoie.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.