Respect, Plutonier adjutant-şef Bardoşi Romeo!

Sâmbătă, 31 Iulie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Respect  Plutonier adjutant sef Bardosi Romeo | imaginea 1 𝙇𝙖 𝙙𝙖𝙩𝙤𝙧𝙞𝙚 𝙨̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙩𝙞𝙢𝙥𝙪𝙡 𝙡𝙞𝙗𝙚𝙧! Marţi, 27 iulie a.c., în jurul orei 11:40, a avut loc un incendiu la compartimentul motor al unui autobuz.

Plutonier adjutant-şef Bardoşi Romeo, aflându-se în timpul lui liber, mergea în drum spre casă, când a văzut un autobuz oprit pe dreapta din care ieșea fum. Mânat de instinctul de salvator, pompierul s-a apropiat de locul evenimentului, unde se aflau două persoane care încercau să stingă incendiul. După o scurtă recunoaștere, Romeo s-a prezentat ca fiind pompier militar și i-a rugat să-i dea stingătoarele că știe ce are de făcut.

În cel mai scurt timp posibil, salvatorul a localizat și a stins incendiul, înainte ca acesta să se propage la întreg autobuzul, având în vedere că incendiul se manifesta la compartimentul motor de unde erau și scurgeri de combustibil. Pentru lichidarea incendiului, salvatorul a folosit cinci stingătoare cu pulbere, care au provenit și de la alți participanți din trafic.

Plutonier adjutant-șef BARDOȘI Romeo are o vechime în rândul salvatorilor de aproape 15 ani, acesta fiind comandant de echipaj și conducător autospeciale la Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș din cadrul ISU Mureș. De menţionat faptul că este a treia oară când Romeo sare în ajutorul cetățenilor, aflându-se în timpul liber.

Reprezentanţii ISU Mureş adresează mulțumiri colegului lor pentru implicarea, seriozitatea și devotamentul de care dă dovadă, dar nu în ultimul rând și cetățenilor în încercarea de a stinge incendiul și celor care au sprijinit cu stingătoare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.