TIR lovit de o locomotivă, într-un accident feroviar

Marți, 13 Iulie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

TIR lovit de o locomotiva  intr un accident feroviar | imaginea 1 Un tren marfar, ce transporta păcură și benzină, în 23 de vagoane cisternă și un autotren încarcat cu piese auto au fost implicate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11 iulie a.c., într-un accident feroviar, în apropierea localității Bălănoaia. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă în urma impactului, tirul a fost străpuns de locomotivă, transportat aproximativ 50 de metri pe calea ferată și a avariat tronsonul de cale ferată respectiv.

O cantitate mare de carburant din rezervoarele locomotivei și ale autotrenului a ajuns pe sol. Traficul a fost blocat până a doua zi și echipaje ale IPJ Giurgiu au fost prezente la fața locului pentru dirijarea circulației pe rute alternative.

Misiunea de asigurare a măsurilor PSI a continuat până la îndepărtarea oricărui pericol. Forțe și mijloace din cadrul CFR au tractat locomotiva și garniturile de tren, astfel încât traficul pe DN 5B a putut fi reluat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.