Un adăpost de animale și șapte tone de furaje au fost făcute scrum

Miercuri, 07 Iulie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un adapost de animale si sapte tone de furaje au fost facute scrum | imaginea 1 Un adăpost de animale și șapte tone de furaje din gospodăria unui localnic din satul Ionășeni, comuna Trușești, au fost făcute scrum, în seara zilei de vineri, 2 iulie a.c., într-un incendiu violent.

Doar intervenția rapidă a pompierilor din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești a făcut ca flăcările să nu se extindă și la casă. Aceștia au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și au intervenit aproape o oră pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere. Proprietarul a relatat că a dat foc la depozitul de furaje, iar flăcările s-au extins la adăpostul de animale. Cercetările au fost preluate de Poliție.

Un adapost de animale si sapte tone de furaje au fost facute scrum | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.