Un bărbat şi-a pierdut viața, după ce s-a înecat într-un iaz

Marți, 13 Iulie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Un barbat si a pierdut viata  dupa ce s a inecat intr un iaz | imaginea 1 Un bărbat de 58 de ani și-a pierdut viața, joi, 8 iulie a.c., după ce a intrat să se răcorească într-un iaz și s-a înecat. Martorii au găsit doar hainele pe malul apei și au alertat autoritățile, anunțând dispariția bărbatului.

Tragedia s-a produs pe raza comunei Voitinel, iar la fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți. Cu ajutorul bărcii pneumatice și cu accesoriile din dotare, trupul bărbatului a fost recuperat de pe fundul iazului și a fost adus la mal.

Din nefericire, timpul petrecut sub apă a fost îndelungat și nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, constatându-se decesul. Pompierii vă avertizează să nu vă puneți viața în pericol! Scăldatul în locurile neamenajate este periculos!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.