Un câine a fost salvat dintr-un incendiu la un depozit din Reșița

Vineri, 16 Iulie 2021Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Un caine a fost salvat dintr un incendiu la un depozit din Resita | imaginea 1 Miercuri după-amiază, 14 iulie a.c., 20 de subofițeri și 4 ofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au intervenit de urgență cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, la un incendiu izbucnit la depozitul unei societăți de distribuție.

În sprijinul acestora a sosit și un echipaj de pompieri din cadrul Serviciului privat de pompieri ai SC TMK - Reșița și două ambulanțe aparținând SAJ CS.

Salvatorii au reușit să localizeze rapid incendiul, împiedicând astfel extinderea acestuia și la societatea comercială din vecinătatea depozitului și au salvat de la incendiu depozitul central și o hală de depozitare a societății.

In urma incendiului au fost distruși de foc mai mulți paleți cu marfă și ambalaje, un atelier auto precum și alte bunuri aflate în apropierea acestora. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, pompierii salvând totuși o viață…un câine rămas blocat de foc intr-un colț al depozitului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.