Un trailer care transporta o macara a fost în pericol să se răstoarne

Miercuri, 07 Iulie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Un trailer care transporta o macara a fost in pericol sa se rastoarne | imaginea 1 Un trailer care transporta o macara a fost în pericol să se răstoarne, sâmbătă seară, 3 iulie a.c., în localitatea Băneasa. Roțile de pe partea dreapă a autovehiculului au scăpat în șanțul de pe marginea drumului, iar conducătorul auto nu a mai putut continua deplasarea.

O manevră nepotrivită ar fi pus în pericol siguranța cetățenilor care treceau prin zonă, un magazin, dar și integritatea bunului transportat, motiv pentru care a fost solicitată intervenția ISU. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o macara, un echipaj de descarcerare și un camion - container multirisc.

Pentru ca intervenția să se poată desfășura, traficul rutier a fost blocat, iar echipaje din cadrul IPJ Giurgiu au dirijat circulația pe o rută ocolitoare. Pompierii au folosit macaraua pentru a ridica încărcătura și camionul pentru a trage trailerul, care a fost repus pe șosea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.