Vigilența unui vecin, profesionalismul și viteza de reacție au salvat o casă

Marți, 13 Iulie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Vigilenta unui vecin  profesionalismul si viteza de reactie au salvat o casa | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 2 echipaje de stingere și 1 echipaj SMURD, în cartierul Grădiște, pentru stingerea unui incendiu la o casă. Proprietarii nu erau acasă, un vecin a observat că ieşea fum de sub acoperiș și a apelat serviciul 112.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la etaj, în 2 camere, cu posibilitatea de propagare la acoperiș. După aproximativ 30 minute, incendiul a fost localizat fără a se propaga la acoperiş si la celelalte camere, și stins după o oră jumătate de intervenție.

În incendiu au ars bunurile din cele două camere de la etaj. Cauza probabilă a incendiului a fost un “scurt circuit” produs la instalația electrică subdimensionată.

Vigilenta unui vecin  profesionalismul si viteza de reactie au salvat o casa | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.