10 pompieri cu o autospecială și echipamente specifice, în misiune în Grecia

Joi, 12 August 2021Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

10 pompieri cu o autospeciala si echipamente specifice  in misiune in Grecia | imaginea 1 Solidaritatea, spiritul de ajutor reciproc și empatia sunt caracteristici ce îi definesc pe pompieri. În momente de cumpănă, nu au putut rămâne indiferenți suferinței semenilor lor din Grecia.

În acest sens, în cadrul unei acțiuni ample desfășurate sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la nivelul I.S.U Buzău, au pornit la drum, vineri, 6 august a.c., 10 pompieri, cu o autospecială și echipamente specifice pentru stingerea incendiilor de pădure.

Ajunși acolo, aceștia vor fi distribuiți conform necesităților în zonele de interes, unde vor acționa pentru înlăturarea dezastrului ce s-a năpustit asupra Greciei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.