3 zile de căutare a unui tânăr înecat în râul Ialomiţa

Joi, 12 August 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

3 zile de cautare a unui tanar inecat in raul Ialomita | imaginea 1 Marţi, 3 august a.c., trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au executat misiunea pentru căutarea unei persoane de sex masculin posibil înecată, în râul Ialomița, pe raza comunei Manasia.

S-a intervenit cu o barcă pneumatică, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanță SMURD, încadrate cu 9 salvatori. În ziua următoare, miercuri, 4 august a.c., au fost reluate căutările pentru persoana posibil înecată.

Misiunea de căutare a persoanei dispărute în râul Ialomița, pe raza comunei Manasia, s-a încheiat de-abia joi, 5 august a.c., când trupul tânărului înecat a fost găsit, plutind la suprafața apei, pe raza comunei Alexeni. Pompierii militari au extras trupul neînsuflețit și l-au predat organelor abilitate, care urmează să stabilească împrejurările în care tânărul în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.