88 de intervenții la sfârșit de săptămână, pentru subunitățile ISU Arad

Vineri, 27 August 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

88 de interventii la sfarsit de saptamana  pentru subunitatile ISU Arad | imaginea 1 Toate cele 7 subunităţii de intervenție ale inspectoratului au intervenit, atât pentru stingerea unui număr de 20 de incendii, cât și pentru asigurarea asistenței medicale SMURD în 68 de cazuri. Din nou, majoritatea incendiilor au fost de vegetație uscată, resturi vegetale şi menajere.

O parte dintre incendii s-au propagat la culturi agricole nerecoltate sau la litiera pădurii. Pentru stingere au intervenit atât subunitățile inspectoratului, cât și serviciile voluntare pentru situații de urgență.

Incendiile s-au manifestat în municipiul Arad şi în localitățile Iosaș, Dieci, Țipari, Craiva, Zimandu Nou, Săvârșin, Șofronea, Gurba, Sebiș, Ignești, Căpâlnaș, Lupești, Ilteu. Pompierii arădeni atrag din nou atenția asupra consecințelor grave care pot degenera din curățarea prin incendiere a vegetației uscate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.