A verificat cu flacără etanșeitatea buteliei şi a ajuns la spital!

Marți, 31 August 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

A verificat cu flacara etanseitatea buteliei si a ajuns la spital | imaginea 1 NU verificați cu flacără etanșeitatea buteliei, garniturilor sau a furtunului!

Vineri seară, 27 august a.c., o vârstnică de 81 ani, din comuna Todireni, a ajuns la spital cu arsuri, după ce a făcut această greșeală. Și-a montat singură butelia și a aprins un chibrit pentru a verifica dacă sunt scăpări de gaze.

Câteva bunuri din încăpere au luat foc instantaneu. Hainele cu care era îmbrăcată s-au aprins, când a încercat să stingă incendiul. I-au sărit în ajutor vecinii. Tot ei au sunat la 112.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii voluntari din comuna Todireni. Aceștia au constatat că ardeau trei scaune, o masă, un televizor, o perdea și aragazul. Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Femeia a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă Botoşani. În întâmpinare a fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Urmează ca medicii să stabilească cât de grave sunt arsurile.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.