Au plecat în misiune în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor devastatoare

Joi, 12 August 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au plecat in misiune in Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor devastatoare | imaginea 1 O autospecială care transportă un container Multirisc şi doi subofițeri pompieri de la I.S.U Barbu Știrbei al județului Călărași au plecat în misiune în Grecia.

Doi pompieri militari cu experiență din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași fac parte din delegația română trimisă în sprijin pentru a ajuta republica elenă în eforturile de lichidare a focarelor și de diminuare a efectelor situațiilor de urgență produse în această perioadă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași sprijină această activitate și cu un camion de intervenție care transportă un container multirisc. Reprezentanţii ISU Călăraşi le urează mult succes colegilor lor și îi așteaptă să revină acasă, după ce își vor fi dus la bun sfârșit misiunile încredințate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.