Doi pompieri giurgiuveni, voluntari în misiune în Grecia

Luni, 23 August 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Doi pompieri giurgiuveni  voluntari in misiune in Grecia | imaginea 1 Grecia are din nou nevoie de ajutor! Și pentru că solidaritatea depășește orice barieră, pompierii giurgiuveni, alături de salvatori din mai multe județe, îi vor sprijini pe omologii lor eleni, în lupta cu incendiile de vegetație și pădure.

Plt. maj. Spînu Mirel și Plt. Florescu Remus din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu au plecat, vineri dimineață, 20 august a.c., spre Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției, cu un container multirisc.

Misiunea salvatorilor va fi una dificilă, care implică riscuri, însă cu siguranță aceștia vor trece cu bine peste toate obstacolele, având în vedere faptul că sunt foarte bine pregătiți pentru astfel de intervenții.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.