Incendiu de apartament, stins rapid de pompierii din Târgoviște

Sâmbătă, 07 August 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu de apartament  stins rapid de pompierii din Targoviste | imaginea 1 Luni, 2 august a.c., în numai 10 minute de la sosirea echipajelor de pompieri de la Detașamentul Târgoviște, un incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe a fost localizat și lichidat.

Intervenția promptă a limitat flăcările la încăperea în care se manifestau, restul camerelor fiind afectate doar de fumul degajat în urma arderii. În același timp a fost realizată și ventilarea casei scărilor pentru evacuarea fumului.

Proprietarul a fost asistat medical de echipajul SMURD, pentru că fusese intoxicat cu fum. Au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Târgoviște, care au acționat cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru lucru și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD.

Incendiu de apartament  stins rapid de pompierii din Targoviste | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.