Incendiu devastator la un gater, izbucnit de la un scurtcircuit electric

Joi, 12 August 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendiu devastator la un gater  izbucnit de la un scurtcircuit electric | imaginea 1 Vineri dimineaţa, 6 august a.c., în jurul orei 05:00, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la un gater din localitatea Bistra Mureșului, strada Valea Bistrei.

S-au deplasat de urgență la locul solicitat și au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Detașamentul Reghin, pompierii voluntari de la SVSU Deda, SVSU Rușii Munți și un buldo-excavator din partea primăriei Deda, cu patru autospeciale de stingere, nouă cadre militare, personal din partea serviciilor voluntare și angajat din partea primăriei Deda.

S-a acționat pentru lichidarea incendiului și cu două motopompe alimentate din surse naturale, mai exact din pârâul Bistra. Incendiul a fost lichidat la ora 10:15, iar în urma acestuia a ars în totalitate o hală de aproximativ 500 mp, iar din interiorul acesteia au ars 20 mc de cherestea, 1200 paleți din lemn, utilajele și sculele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.