Incendiu violent, produs la fațada unui bloc din Bucureşti

Luni, 16 August 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu violent  produs la fatada unui bloc din Bucuresti | imaginea 1 În cursul zilei de miercuri, 11 august a.c., pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit în Calea Rahovei, pentru stingerea unui incendiu violent, produs la fațada unui bloc în curs de reabilitare termică.

În ciuda faptului că accesul a fost destul de limitat către focar, s-a intervenit atât din exteriorul imobilului, cât și din interiorul acestuia. Din cauza suprafeței mari afectate, forțele de intervenție au fost gradual alocate către locul intervenției.

La fața locului au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor. Intervenția a fost una foarte dificilă, atât din prisma spațiului de acționare, cât și a temperaturilor ridicate cu care s-au confruntat pompierii. Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov adresează felicitări tuturor pompierilor pentru lecția de curaj demonstrată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.