Incendiu violent la o serie de magazii de depozitare

Marți, 31 August 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu violent la o serie de magazii de depozitare | imaginea 1 Joi, 26 august a.c., în jurul prânzului, pompierii de la Garda Cehu Silvaniei au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o serie de magazii de depozitare ale locatarilor unui imobil de pe strada Trandafirilor din localitate.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la mai multe magazii în care erau depozitate o cantitate mare de material lemnos, iar în sprijin a fost solicitat și un echipaj de stingere de la Detaşamentul Zalău.

Cauza probabilă de incendiu a fost folosirea intenționată de către o persoană neidentificată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul. Au ars bunurile materiale depozitate din 16 magazii, acoperișul acestora pe circa 80 mp, au fost afectate și zece ferestre de la blocul învecinat.

Incendiu violent la o serie de magazii de depozitare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.