Intervenție dificilă a pompierilor dâmbovițeni la o hală de producție polistiren

Sâmbătă, 07 August 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Interventie dificila a pompierilor damboviteni la o hala de productie polistiren | imaginea 1 O intervenție dificilă a pompierilor dâmbovițeni a avut loc în dimineața zilei de luni, 2 august a.c., la o hală de producție polistiren din Parcul Industrial Mija, comuna IL Caragiale. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Focul a afectat o suprafață de aproximativ 3000 mp.

Având în vedere degajările mari de fum ca urmare a incendiului, a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zonă, pentru luarea unor măsuri de autoprotecție prin închiderea ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.

Pentru gestionarea situației produse, la locul evenimentului a fost prezent și subprefectul județului Dâmbovița - doamna Ana Maria Dragotă-Zamfir, alături de Inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița - Locotenent-colonel Florea Cristian-Claudiu și șeful grupei operative.

La misiunea de stingere au intervenit peste 23 de pompieri, cu 5 autospeciale de stingere, și o ambulanță SMURD. Spre finalul intervenției, o persoană din cadrul operatorului economic, bărbat de 52 de ani, a fost evaluată și i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul de prim-ajutor. Acesta prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului și a refuzat transportul la spital.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.