Intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de sortare a deşeurilor

Sâmbătă, 07 August 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Interventie pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o statie de sortare a deseurilor | imaginea 1 Luni, 2 august a.c., echipaje specializate de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Ulmeni, pentru stingerea unui incendiu de deşeuri, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 4000 de metri pătraţi.

Incendiul a izbucnit pe un teren proprietate privată, aparținând unei societăţi comerciale, care are ca domeniu de activitate sortarea deşeurilor. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi cu fum dens, existând risc de extindere a arderii la celelalte grămezi de deşeuri.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul subunităţilor I.S.U. Călăraşi, iar alte trei autospeciale au fost chemate în sprijin de la I.S.U. Bucureşti-Ilfov. Incendiul a fost localizat şi s-a insistat cu toate forţele şi mijloacele prezente la locul evenimentului pentru lichidarea totală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.