Misiune dificilă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins trei gospodării

Vineri, 27 August 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Misiune dificila pentru stingerea unui incendiu care a cuprins trei gospodarii | imaginea 1 Misiune dificilă pentru salvatorii olteni, care au acționat în noaptea de duminică spre luni, 23 august a.c. , în orașul Potcoava, sat Potcoava-Fălcoieni, pentru stingea unui incendiu puternic, care a cuprins trei gospodării.

Mai bine de cinci ore au acționat pompierii de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale pentru primă intervenție și un echipaj SMURD.

Două persoane au suferit atacuri de panică, au fost asistate medical la locul evenimentului și au refuzat transportul la spital. În urma evenimentului, au fost înregistrate pagube materiale importante la toate cele trei gospodării. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.