Noi misiuni ale pompierilor militari români, în Grecia

Marți, 31 August 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Noi misiuni ale pompierilor militari romani  in Grecia | imaginea 1 Joi dimineață, 26 august a.c., ofițerul de legătură elen a direcționat toate forțele române disponibile în zona localității Megara, unde pompierii militari au desfășurat misiuni de supraveghere, monitorizare și lichidare a focarelor ascunse. Echipajele române au fost împărțite în trei sectoare de intervenție, toate misiunile fiind realizate în cooperare cu pompierii eleni.

La fața locului, a fost operaționalizat Punctul de comandă mobil, pentru o coordonare optimă a echipajelor din teren. De asemenea, echipa de monitorizare aeriană a activat drona și a desfășurat activități specifice. Alături de specialiștii români, a ridicat drona și o echipă de monitorizare aeriană elenă.

Vineri, 27 august a.c., misiunile din zona Megara au continuat, iar pompierii militari români au acționat pentru îndepărtarea posibilelor focare ascunse, ținând cont că riscul de incendiu în zonă rămâne unul ridicat (categoria de risc 4).

Noi misiuni ale pompierilor militari romani  in Grecia | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.