O broască țestoasă a fost salvată din incendiile de pe insula Evia-Grecia

Sâmbătă, 14 August 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

O broasca testoasa a fost salvata din incendiile de pe insula Evia Grecia | imaginea 1 Plt. adj. Ionescu Nicolae, din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia, a salvat o broască țestoasă, în timpul misiuni de stingere a incendiilor din insula Evia. Pentru protecția animăluțului, acesta a fost dus de pompieri în apropierea unui curs de apă, departe de câmpurile pârjolite!

Încă o dată, pompierii au arătat că sunt oameni cu suflet mare şi, fără să stea pe gânduri, acordă sprijin atunci când este mare nevoie. Reprezentanţii ISU Prahova îi felicită pentru tot ceea ce fac, zi de zi, cu pasiune, curaj și devotament, reprezentând cu mândrie pompierii militari români şi le urează să se întoarcă cu toții sănătoși!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.