Pentru că orice viață contează, au salvat un câine căzut într-o fântână

Sâmbătă, 14 August 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pentru ca orice viata conteaza  au salvat un caine cazut intr o fantana | imaginea 1 Marţi, 10 august a.c., nu au stins doar incendii, ei fiind pompieri - salvatori și făcându-şi meseria cât mai bine.

Un echipaj al Detașamentului Arad s-a deplasat în localitatea Sântana pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână. În momentul sosirii echipajului de intervenţie, cățelul era căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 12 m, cu o lamă de apă de aproximativ 4m şi era agățat de o scândură.

Din relatările proprietarului, patrupedul avea obiceiul de a alerga după păsări și crede că a sărit după o zburătoare care stătea pe scândura pusă pe fântână. Cu ajutorul scripetelui, cordițelor se salvare şi a celorlalte mijloace din dotarea autospecialei, un salvator a coborât în fântână şi a reuşit să îl salveze.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.