Peste patru ore de luptă cu flăcările, pe o căldură greu de suportat

Sâmbătă, 07 August 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Peste patru ore de lupta cu flacarile  pe o caldura greu de suportat | imaginea 1 Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Dărăbani, al Detașamentului de Pompieri Dorohoi și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Darabani, dar și pompierii voluntari din comuna Păltiniș, au intervenit, luni după-amiază, 2 august a.c., în localitatea Horodiștea, comuna Păltiniș.

Acolo a avut un loc un incendiu violent, la două case și două anexe, din aceeași gospodărie. Împreună, pompierii voluntari din comună au acționat rapid, astfel încât incendiul să nu se extindă la alte două case din aceeași curte.

În momentul producerii incendiului, acasă era o vârstnică de 87 de ani. Aceasta a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, refuzând transportul la spital.

Femeia a relatat că avea mai multe aparate electrocasnice în priză și unul dintre cabluri nu era izolat corespunzător. A observat incendiul când deja ardeau casa și anexele și o parte din acoperișul celeilalte clădiri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.