Pompierii români - o nouă misiune în Grecia devastatå de incendii

Luni, 23 August 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Pompierii romani   o noua misiune in Grecia devastat  de incendii | imaginea 1 Modulul de acum a fost constituit din 142 de pompieri, opt autospeciale de stingere incendii de pădure, trei cisterne, un centru de comandă, două containere Multirisc, un autocar de intervenție, precum și alte mijloace de sprijin logistic, printre care o dronă care poate fi folosită pentru survolarea zonelor în care se va interveni.

În componența modului sunt și opt colegi din cadrul Detașamentului de Pompieri Zalău, cu mijloace și tehnică specifice. Cei opt pompieri sunt Locotenent-colonel Opriş Florin, comandantul Detaşamentului Zalău, aflat la a doua misiune în Grecia, Plutonier adjutant-şef Domocos Istvan, Plutonierii adjutanţi Maior Andrei şi Groza Lucian Călin, Plutonierii majori Vaşvari Florin şi Pop Cătălin Ionuţ, Plutonierii Ştirb Sergiu Radu şi Feşteu Raul Alexandru, cadre cu o amplă experiență pe latură operativă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.