Respect, Maior Claudiu Bibarţ - voluntar în misiunea din Grecia!

Sâmbătă, 14 August 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Respect  Maior Claudiu Bibart   voluntar in misiunea din Grecia | imaginea 1 Un pompier hunedorean face parte din echipa de salvatori români care intervine, în sprijinul Greciei, pentru stingerea incendiilor de pădure şi vegetaţie uscată. Maiorul Claudiu Bibarţ, comandantul Secţiei de Pompieri Brad, alături de colegi din toată ţara, acţionează pe insula Evia, unde sunt active mai multe focare ce au devastat sute de hectare.

Maiorul Claudiu Bibarţ a declarat, după prima zi de intervenţie în insula Evia: “Împreună cu colegii de la Braşov și Prahova, pe care îi coordonez, precum și cu ceilalți colegi din modul, sper să reușim să ajutăm cât mai mult Grecia și să facem cinste României în prima misiune de intervenție în afara țării la acest tip de risc!”

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.