Respect, Plutonier Molnar Peter - salvator şi în timpul liber!

Vineri, 20 August 2021Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Respect  Plutonier Molnar Peter   salvator si in timpul liber | imaginea 1 Pasiunea pentru nobila meserie de salvator, dar și spiritul civic de care dau dovadă pompierii, ori de câte ori au ocazia l-au făcut pe Plt. Molnar Peter, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, să se afle în mijlocul unei situații de urgență, chiar dacă nu se afla la serviciu.

Acesta se afla în timpul liber la Pădureni, în apropierea sa, în apă, un tată cu fiul său păreau iniţial că se joacă, iar când tatăl a cerut ajutor, fără să stea prea mult pe gânduri, a înotat spre ei, a scos băiatul la suprafaţă şi a înotat cu acesta către mal.

Pentru pompierul covăsnean niciun efort nu a fost prea mare şi, cu gesturi simple, a ridicat faptele sale la rang de meserie de onoare. Profesionalismul şi îndemânarea sa au salvat viața unui om.

Peter este cadru militar al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna din anul 2017, iar de aproximativ un an este pe funcţia de scafandru şi face parte din colectivul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe.

Reprezentanţii ISU Covasna îi mulţumesc pentru că nu a uitat, în primul rând, să fie om şi pe urmă să îşi ajute semenii aflați într-o situație de urgență.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.